Хамали услуги хамалски пренос, опаковане на жилищно и офис обзавеждане
Хамали БГ.НЕТ - Начало
Хамали БГ.НЕТ - За нас
Преместване на домове
Преместване за Фирми
Етапи на преместването
Подготовка за преместване
Специфични премествания
Транспорт
Опаковане
Кашони и опаковки
Съвети за пакетиране

Хамали БГ.НЕТ - Специфични премествания

Преместване на пиана и каси

При преместване на пиана и каси не е необходим предварителен оглед. Екип от хамали, специалисти по преместване на каси и пиана пристига на обекта. При преместването на огнеупорни сейфове и каси е необходимо клиентът да носи ключ или да знае кода на шифъра, тъй като в голяма част от случаите се налага дасе откачи вратата на касата или сейфа. Това се прави с цел да се облекчи работата на хамалите.

За пренасянето се използват специални колани за обезопасяване. Товари се на транспортно средство, което е с падащ борд, за да се сведат до минимум рисковете от нараняване на пианото или касата. След пристигането на хамалите на мястото за доставка се оглежда маршрут, по който трябва да се мине с пианото или специфичния предмет. Най-вероятно е да се наложи, част от препятствията по пътя да се отстранят. Такива препятствия могат да бъдат, пречещи в момента саксии. При свършване на работата се подписва приемно-предавателен протокол.

Хамали за частични премествания

Под частично преместване разбираме, преместване на малко количество вещи – печка, пералня, хладилник или диван – до 400 кг. тегло. За такива премествания не е необходим оглед. След внимателно изслушване подробно описание на клиента за мебелите, които ще се пренасят се уточнява цената на услугата. Частичните премествания обикновено се извършват за кратко време.

Монтаж и демонтаж

Хамали БГ.НЕТ разполага с професионални дърводелци и монтажисти. За преместването на апаратура от рода на климатици и специализирана техника е желателно повикването на специалист в тази област от фирмата, от която сте го закупили.
Хамали БГ.Нет   ®   www.hamalibg.net     Всички права запазени   ©