Хамали услуги хамалски пренос, опаковане на жилищно и офис обзавеждане
Хамали БГ.НЕТ - Начало
Хамали БГ.НЕТ - За нас
Преместване на домове
Преместване за Фирми
Етапи на преместването
Подготовка за преместване
Специфични премествания
Транспорт
Опаковане
Кашони и опаковки
Съвети за пакетиране
      В сайта ще намерите:
 • Преместване на домове
 • Преместване на офиси
 • За процеса на преместване
 • Етапите на преместването
 • Подготовка за хамалите
 • Специфични премествания от хамали
 • Опаковане на багажа и вещите
 • Как да опаковате и пакетирате оптимално
 • Професионални хамали и хамалски услуги
 • Качествени кашони и опаковки
 • Оглед от хамали
 • Междуградско преместване
 • Градско преместване
 • Хамали БГ Нет - Гаранция и сигурност

Хамали БГ.НЕТ - За нас

Нашата фирма се занимава с хамалски услуги от 1996 г. Натрупахме опит като хамали, който гарантира професионализма ни. Това е безценния и най-важен капитал за всяка една фирма, особено в дейност като нашата. В това отношение се гордеем с факта, че не сме допускали особени грешки през годините. Всичко това ни направи успешен партньор на най-знакови и авторитетни институции, бизнес консорциуми и известни личности.

Разполагаме с перфектно сработил се екип от утвърдени кадри, както и мрежа от усърдни хамали - студенти на повикване. Държим на своите служители, защото те са ръцете и лицето на нашата фирма. Подбрали сме възпитани, културни хамали, които да печелят доверието на клиентите ни от пръв поглед.

Позвънете ни, за да уточним ден и час за безплатен оглед, ако такъв е необходим; за да поискате оферта и за всеки въпрос, който бихте имали във връзка с нашите услуги.


Хамали БГ.НЕТ - Опаковане с кашони и опаковки от качествени материали

Ако желаете насоки за опаковането или то да бъде извършено от нашите хамали, Вие можете да разчитате на това. За тази цел предлагаме на нашите клиенти възможност за избор на най-подходящия, според типа на пренасянето и вещите, опаковъчен материал: кашони, айропласт, чували, скреч фолио, амбалажна хартия и скоч. Съответните опаковъчни материали могат да бъдат закупени, свободно и независимо от ползването на хамалска услуга.

Нашите хамали обичат своята работа, защото считат че “работата краси човека, а мързелът го грози”. Те са убедени, че трудът е “здраве и живот”. Когато приключат със своята работа при пренасянето на апартамент или офис, нашите клиенти не веднъж са ни писали: “Вашите хамали имат златни ръце!” Но те нямат нужда от похвали: тяхната работа сама ги хвали, защото работят от сърце.

Хамали БГ.НЕТ - Покритие в цяла България, хамали и хамалски услуги на европейско ниво

Ние работим с широка мрежа от офиси в цялата страна, както и техника, която подсигурява безпроблемно преместване. Да помогнеш на едно семейство или бизнес да с епремести е огромна отговорност, изискваща работа в екип за постоянно качественно преместване, подобрение, знания ефикасност, опит и загриженост. Хамали БГ.НЕТ поема отговорността много сериозно, опитно дерижирайки Вашето преместване, като не изпускаме главната си цел – Вашета удовлетвореност. Ние имаме най-добрите и квалифицирани хамали. Не веднъж са доказвали отличните услуги, които предлагат. Заедно с опита, който сме натрупали с годините имаме възможността бързо да разрешаваме проблеми, които се появяват непредвидено в нашата работа, правейки процеса н апреместване – сигурен в наши ръце.

Хамали БГ.НЕТ - Професионализъм, гаранция и сигурност на хамалските услуги

Тук в Хамали БГ.НЕТ ние вярваме, че развяването на флага за отлично обслужване на клиента не е достатъчно. Ние вярваме в прилагането на това правило. Основите на нашата компания са върху основата на философията – Клиентът е на първо място! Доволният клиент е нашата главна цел. Разбирайки нуждите на клиентите, тяхните изисквания и желания е това, което ни прави различни от всички останали фирми, предлагащи хамалски услуги.

Тук в Хамали БГ.НЕТ вярваме, че това което прави една хамалска услуга добра е задоволството на клиента в края на деня. Това което има значение е:
 • да забелязваш малките детайли, както забелязваш големите при всяко едно преместване.
 • да използваш най-добрите материали, най-доброто оборудване и най-добрите хамали служители
 • да разбереш, че всяко преместване от хамалите е уникално и всеки клиент е единствен!
Всичко това, за да продължите да бъдете най-доволните клиенти от нужната хамалска услуга. Ние знаем какво помага на бизнеса да се развива.

Това са хората зад него и техния начин на мислене. Изпробвайте нашия, няма да съжалявате!


Хамали БГ.Нет   ®   www.hamalibg.net     Всички права запазени   ©     ®